Το ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει διήμερο επιμορφωτικό Εισαγωγικό Σεμινάριο Α΄ Επιπέδου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση την Παρασκευή 7 (απόγευμα) και Σάββατο 8 (πρωί) Δεκεμβρίου 2018 στα Ανώγεια, για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Π.Ε. και πρόκειται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Π.Ε. το σχολικό έτος 2018-19 με θέμα: «Από την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Εκπαίδευση για την Αειφορία: Μεθοδολογία και Διδακτικές Tεχνικές. Σχεδιάζοντας Προγράμματα Π.Ε. με θέμα: οι αρχές της Αειφορίας, οι στόχοι της UNESCO για βιώσιμη ανάπτυξη».

Το Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 15 διδακτικών ωρών και απευθύνεται σε εξήντα 60 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (30 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης και 30 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου κατά προτεραιότητα, αλλά και σε εκπαιδευτικούς από την υπόλοιπη Κρήτη. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται αποκλειστικά ψηφιακά μέχρι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2017 στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/forms/ehTsQ0VydHnXzA4G3.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου θα υπάρχουν θεωρητικές εισηγήσεις και την δεύτερη βιωματικά εργαστήρια. Το πρόγραμμα θα σταλεί αναλυτικά με νέο mail.