Λήψη Συνημμένων

Θέματα: «Διαγωνισμοί και μαθητικό ραδιόφωνο»

(βλπ σχετικό με κάθε θέμα επισυναπτόμενο αρχείο)

1. Διεθνείς Διαγωνισμοί Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού

Tο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, γνωστοποιεί την προκήρυξη από το Εθνικό Κέντρο Επιμόρφωσης του Παιδιού του Υπουργείου Πολιτισμού της Αιγύπτου των κάτωθι Διαγωνισμών, οι οποίοι απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 18 ετών:

Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα « Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών τουκόσμου». Οι διαστάσεις των έργων που θα υποβληθούν δεν θα πρέπει να είναι μικρότερες από 30 Χ 40 εκ. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων Ζωγραφικής : 30 Νοεμβρίου 2014.
Διαγωνισμός Χειροποίητου Παραδοσιακού Παιχνιδιού : οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό βρίσκεται στην διάθεσή τους για να εκφράσουν την παράδοση της χώρας τους. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων : 30 Μαΐου 2014.
Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέματα «Τα πορτρέτα – ελεύθερα – η αρχιτεκτονική – η φύση». Οι διαστάσεις των φωτογραφιών δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30Χ45 εκ. ή τα 13Χ18 εκ. Λήξη προθεσμίας υποβολής έργων: 30 Μαΐου 2014

 

2. Πανελλήνιος Διαγωνισμός μαθητικού εντύπου στο πλαίσιο του 59ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής παιδικών βιβλίων της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς

H Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά προκηρύσσει τον 59ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της, για τη συγγραφή βιβλίων για παιδιά. Ο Διαγωνισμός αφορά μεταξύ άλλων την απονομή βραβείου, που αντιστοιχεί σε βιβλία αξίας 300 ευρώ, σε μαθητικό έντυπο, περιοδικό ή εφημερίδα που εμφανίζει περιοδικότητα στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς.

Οι συμμετοχές στον Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβληθούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2014 με απλό ταχυδρομείο (όχι συστημένα-όχι κούριερ) στην διεύθυνση:

Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά – Μπουμπουλίνας 28 – Τ.Κ. 10682 Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Ελένη Τσιάλτα 210 8223338, 6937452277

E-mail: tsialtaeleni@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό στο:

http://womensliteraryteam.blogspot.gr/

3. 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Το 1ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, European School Radio , διεξάγεται στα Καλάβρυτα 10 έως 12 Απριλίου 2014. Το πρόγραμμα θα βρείτε στο ιστολόγιο του φεστιβάλ