ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Διαδικτυακή Συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με τους τους/τις Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/νες των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της του Νομού Ηρακλείου.

Την Τετάρτη, 19/6 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ Μανώλη Μπελαδάκη με τους/τις Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/νες των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της του Νομού Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση περιείχε αναφορά σε εκκρεμή ζητήματα που αφορούν την ολοκλήρωση του τρέχοντος σχολικού έτους, καθώς και την προετοιμασία του επόμενου.

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία της διαδικτυακής συνάντησης περιελάβανε:

-Στοιχεία για στελέχωση των Σχολικών Μονάδων το σχ. έτος 2023-24

-Ενημέρωση από τον Γραμματέα του ΠΥΣΠΕ

-Ζητήματα για τους/τις Εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης

-Ολοκλήρωση της Αξιολόγησης

-Εκκρεμότητες στο Myschool

-Συγγραφή των Σχολικών Κανονισμών

Στο διδακτικό έτος που ολοκληρώνεται, στόχος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ήταν να λύνονται έγκαιρα και με τον καλύτερο διαθέσιμο τρόπο θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων ευθύνης μας.

Όλοι οι υπάλληλοι που υπηρετούν στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου είναι στη διάθεση των Διευθυντών/ντριών, αλλά και όλων των εκπαιδευτικών για οποιοδήποτε υπηρεσιακό θέμα προκύπτει. Η θετική, ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία των υπαλλήλων της Δ/νσης με όλους τους/τις συναδέλφους είναι θεμέλιος στόχος μας.

 

            Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου