ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Αρχανών -Αστερουσίων  για θέματα που αφορούν Σχολεία του Δήμου.

Σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκη  με τον Δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Καλλιόπη Αντωνιδάκη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρία Μπρίμη, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τεφελίου κ. Νίκος Καλλέργης και οι γονείς Ακριβή Καλλέργη, Γιάννης Νταγιαντάς, Στέλλα Τρούλη και Ζωή Μαυρόκωστα.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν λειτουργικά θέματα του Δημοτικού Σχολείου Τεφελίου και ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Έγινε επίσης αναφορά στο θέμα της χωροταξικής κατανομής του μαθητικού πληθυσμού για τους οικισμούς εκείνους που δεν υπάρχουν σχολικές μονάδες και τονίστηκε η καλή συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με τη Δημοτική Αρχή του συγκεκριμένου Δήμου.

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου