Στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στη Διεύθυνση και στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου

Με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής της Εθνικής ομάδας Ηandball με αυτήν της Τουρκίας,το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Handball, επισκέφτηκε σήμερα τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Μανώλη Μπελαδάκη. Επίσης, στο πλαίσιο της γνωριμίας με το άθλημα της χειροσφαίρισης, «παίζοντας – μαθαίνοντας», επισκέφθηκαν το 12ο Δημοτικό Ηρακλείου και το Δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου, για να έρθουν σε επαφή οι μαθητές και οι μαθήτριες με το όμορφο αυτό άθλημα.

Την παρουσίαση του προγράμματος στα δύο σχολεία πραγματοποίησαν, ο Κος Κρανάκης Γεώργιος, Ομοσπονδιακός Τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και ο Κος Guy Petitgirard, Λέκτορας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Handball, υπεύθυνος ανάπτυξης της παγκόσμιας Ομοσπονδίας και υπεύθυνος για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Ελληνικής ομοσπονδίας, σε συνεργασία με τον Κο Κατσαμποξάκη Γιάννη και Κα Τζιαναμπέτη Αναστασία, Υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου.

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος. Ενθουσιασμένα από την συμμετοχή τους αυτή και αφού τους μοιράστηκαν προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής, υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν μαζί με τους γονείς τους να παρευρεθούν  και να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής.