Συνάντηση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση εργασίας του κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με τον κ. Χαλεπάκη Γιώργο, Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, για τις μεταφορές των μαθητών και την έκπτωση στις μεταφορές των εκπαιδευτικών.

Στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30 Αυγούστου 2023, συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Διευθυντή κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ και τον Γενικό Διευθυντή του Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου-Λασιθίου κ. Χαλεπάκη Γιώργο.  Η συνάντηση αφορούσε σε θέματα μεταφοράς όλων των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που πληρούν τα κριτήρια βάση της σχετικής εγκυκλίου.

Ο Γενικός  Διευθυντής του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, κ. Χαλεπάκης, ενημέρωσε για τις ενέργειες  που έχουν ήδη δρομολογηθεί και αφορούν στην ασφαλή μεταφορά όλων των μαθητών, με τη στήριξη και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από αίτημα του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ, το Κ.Τ.Ε.Λ. Ηρακλείου-Λασιθίου, στο πλαίσιο της πολύχρονης και εποικοδομητικής συνεργασίας τους, αποδέχθηκε την μεταφορά όλων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έκπτωση 50% από τον τόπο κατοικίας τους στην έδρα της εκπαιδευτικής μονάδας που υπηρετούν.