Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, διεξήχθη και φέτος μια μοναδική γιορτή ανταλλαγής «μυστικών» δώρων.

Την φετινή χρονιά μοιράστηκαν χρωματιστοί κλήροι και ο κάθε υπάλληλος έπρεπε να διαλέξει έναν τυχαία και να ετοιμάσει ένα δώρο…

Το φετινό «μυστικό δώρο» έπρεπε να ξεκινάει από το αρχικό γράμμα του ονόματος του αποδέκτη, με μία πρόσθετη πρόκληση… Να έχει κάποιο στοιχείο από το αγαπημένο χρώμα του ατόμου για το οποίο προοριζόταν! Βασική προϋπόθεση, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα εκείνου που ετοίμασε το δώρο.

Ο Μυστικός Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε εκ νέου τη Διεύθυνση, φέρνοντας χαρά και ζεστασιά. Στη συγκέντρωση του προσωπικού σε εξωτερικό χώρο, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης ανέλαβε το ρόλο του εκπροσώπου του  Άγιου Βασίλη, διαβάζοντας τα ονόματα από τα δώρα και παραδίδοντάς τα στους παραλήπτες, μοιράζοντας χαμόγελα.

Τα γιορτινά εδέσματα και φυσικά οι θερμές ευχές δεν έλειπαν από την ξεχωριστή αυτή μέρα, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μια επιτυχημένη και ευχάριστη χρονιά, με την αίσθηση της προσφοράς να κυριαρχεί. Η ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για όλους τους υπαλλήλους να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις. Εξάλλου το πιο σημαντικό δώρο που μπορεί να προσφέρει κάποιος δεν είναι άλλο από την αγάπη!

Καλά Χριστούγεννα και Πολλές Ευχές για το Νέο Έτος!