Λήψη Συνημμένου

Με στόχο την προβολή και παρουσίαση καλών πρακτικών, διοργανώνεται από το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, τριήμερο συνέδριο με τίτλο: «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2015:  Συνέδριο παρουσίασης και προβολής καινοτόμων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, για το σχολικό έτος 2014-2015».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού (Δ/νση: Κεράμου 91 -Έναντι Γηπέδου Ηροδότου).

Σκοπός του συνεδρίου, είναι να παρουσιάσουν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, καινοτόμα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2014-15, να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, συζήτηση και διάχυση καλών πρακτικών. Επίσης να υπάρξει γνωριμία ανάμεσα σε διάφορες παιδαγωγικές ομάδες και να τεθούν βάσεις για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. Παράλληλα στους χώρους του συνεδρίου, θα υπάρχει έκθεση υλικού, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το συνέδριο και τις εργασίες αυτού, υπάρχουν διαθέσιμες στο ιστολόγιο: http://giorti15.blogspot.gr .

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και σε γονείς ή μαθητές που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.