Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 από τις 9π.μ. έως και τις 2:00μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «2 Αοράκια» (Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου) θα πραγματοποιηθεί η φετινή “Γιορτή Αθλητισμού Στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη“. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών για τα τροχαία ατυχήματα, για τη σωστή οδική συμπεριφορά και η διάδοση της αξίας του αθλητισμού.

Εκτός των φορέων της πόλης που θα λάβουν μέρος, θα παρευρεθούν και οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης .

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές/τριες Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων καθώς και Γυμνασίων. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν  τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο και να την αποστείλουν στη διεύθυνση: vandoulakaterina@hotmail.com έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6972567519 & 6907073739 κα Βάνδουλα Κατερίνα.

 

Λήψη συνημμένου